Universal Share Downloader

tutaj można na każdy temat
Awatar użytkownika
Azzel
Grupa Trzymająca Władzę
Posty: 4101
Rejestracja: 05 mar 2009

Postautor: Azzel » 10 sie 2009

Huuh, wyższa technologia widzę ale jeśli odnawia (przy większości przynajmniej) ściąganie po braku neta to się bardo piszę bo mam obecnie neta od któregoś z miłych sąsiadów i zasięg czasami pada:/ ja jedynie z ułatwień używam SkipScreena - przynajmniej nie cza czekać tych 30,60 czy więcej sekund a to zwykle mnie do szału doprowadzało.


Awatar użytkownika
sweetluluby
Przyklejony do ekranu
Posty: 825
Rejestracja: 24 kwie 2009
Lokalizacja: Z nad rzeki

Postautor: sweetluluby » 17 sie 2009

Mam małe pytanko: czy jest taka opcja w jdownloaderze, żeby on od razu uruchamiał się przy starcie kompa, żebym nie musiała go co i raz na nowo włączać...wiem że to może głupie pytanie, ale mam troszkę ambarasu z konfiguracją tego fajnego programiku.
Awatar użytkownika
rikli
Doramowy maniak
Posty: 2999
Rejestracja: 14 mar 2009
Lokalizacja: z lodówki
Kontaktowanie:

Postautor: rikli » 17 sie 2009

mój dostał zwiechy i nie chce nic ściągać!!! D:
"and it is, because a few inches between two people is a few inches of reservations and rapidly dwindling airspace."
i ship boa with anyone
Awatar użytkownika
thon
Doramowy maniak
Posty: 1630
Rejestracja: 15 maja 2009

Postautor: thon » 17 sie 2009

dodaj skrót pliku do zakładki Autostart w menu Windows,w opcjach jdownloadera wybierz ustawienia- ogólne- zaznacz kwadrat-rozpocznij pobieranie po uruchomieniu programu
Awatar użytkownika
sweetluluby
Przyklejony do ekranu
Posty: 825
Rejestracja: 24 kwie 2009
Lokalizacja: Z nad rzeki

Postautor: sweetluluby » 17 sie 2009

Dzięki thon!!!
*kłania się*
Wielki buziak! Działa!!! :jump:
Jak masz pole to odrobię!!! :mrgreen: :thumb: :hug:
Awatar użytkownika
margot.
Wyróżniony
Posty: 3103
Rejestracja: 19 maja 2007
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Postautor: margot. » 19 wrz 2009

Ok pytanie dla tych co korzystają z JDownloader'a. Czy tylko mi się nic nie chce ściągać przez ten program z mediafire??
Nagle z gruszki ni z pietruszki kolejny dzień nie chce mi z niego ściągać, więc zainstalowałam wszystkie najnowsze aktualizację (nowy w ogóle mam JD) i dalej nie chce mi ściągać z tego serwera O.o
Znowu coś zepsułam pomimo tego że nie grzebałam tam nic -_-
"It's hard to tell that the world we live in is either a reality or a dream"
"Bin jip"

Wróć do „Hyde park”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość