...by zupa nie była za słona... - WĄTEK KULINARNY doki doki

tutaj można na każdy temat
Awatar użytkownika
Volli
Grupa Trzymająca Władzę
Posty: 1708
Rejestracja: 09 lut 2010
Lokalizacja: spod sterty papierów...

Re: ...by zupa nie była za słona... - WĄTEK KULINARNY doki d

Post autor: Volli » 19 lip 2014

taaaaaaaaaaaa.... smarujesz kapustę gotową kupną pastą i czekasz :D


Awatar użytkownika
Mizuki
Grupa Trzymająca Władzę
Posty: 670
Rejestracja: 11 paź 2013

Re: ...by zupa nie była za słona... - WĄTEK KULINARNY doki d

Post autor: Mizuki » 21 lip 2014

Na priv mogę podesłać dobry przepis jednak u nas problem to chiński podrabiany gorzki czosnek i polska cebula!
Cebula azjatycka jest bardzo słodka i te nasze kimchi nigdy nie będzie miało takiego smaczku!!!
Chyba, że ktoś sobie z tym jakoś radzi...
ODPOWIEDZ