[image.tv]忽那汐里『Smile Again』
to jak wytłumaczysz uderzanie cegłą i skakanie z okna w trailerze 8go odcinka, co bardzo przypomina poczatek serii?Kibou pisze:ale wydaje mi się, że to ludzie Kurokawy go pobiją... myślisz, że się z nimi sprzymierzy...?
ja jestem sceptyczna co do 'mocy' wiedźmy... uważam, że po prostu psychologicznie podeszła do Kaori i zdobyła jej... em. zaufanie? ;D w każdym razie myślę, że dziewoja po prostu poszła sobie do Majo jak do Neechan po radę, a ta jej powiedziała co zrobić. ^^
Jeśli chodzi o moce to też nie bardzo wierzę, wiedźma była po prostu w momencie w którym Kaori jej potrzebowała, zaufała itd. Sam tekst o tym ze powinna się przekonać co tam Tooru do niej czuje, czy tam zaufać mu itd. pewnie podpowiedział jej co robić nie mówiąc już o tym że pewnie te same gadki wciskała Kaori dlatego Tooru usłyszał podobną mowę od dziewczyny. Bardziej mnie zastanawia to że chyba idiota nie powie Kaori o co chodzi z szantażami i stąd zapowiedź kolejnego epa z dwoma napadającymi na siebie babamija jestem sceptyczna co do 'mocy' wiedźmy... uważam, że po prostu psychologicznie podeszła do Kaori i zdobyła jej... em. zaufanie?