noo kolejny sezon.. ciekawe czy to juz bedzie na serio ostatni czy jeszcze nie..
no wszyscy mówią,że ostatni. Jestem po 6 epach tego sezonu i normalnie rozwalił mnie ep. o Twilight -popłakałam sie już na początku i pomyślałam,ze jaja sobie robią niezłe, i Dean - spróbuj hasło - Lautner, ten koleś jest wszędzieevelinux pisze:anuś.. ja mam cały dokument worda takich tekstów z wszystkich sezonówjak zarzucisz mailem to moge ci posłać
noo kolejny sezon.. ciekawe czy to juz bedzie na serio ostatni czy jeszcze nie..
no z K. Perry się poryczałamevelinux pisze:o_O w wersji anime! o lol.. od razu poelcialam ogladac zwiastun![]()
![]()
edit
no to ostatnie i Hot&Cold boskie
No ja oglądam na bieżąco,o tyle o ile można teraz na bieżąco czekając do połowy stycznia na nastepny odcniekKartoflAnka pisze: no a tak w ogóle to jest ktoś tak na bieżąco jak ja z oglądaniem?
O! czyli nie jest źle, no ja też czekam cierpliwie, o ile tylko możnaanna-banana pisze:Jaa,ale Asu wyleciała dziś z niusem,że mają zrobić wersje anime Supernaturalów,ale fajniusio,ciekawam efektu,bo trailer nawet fajny
No ja oglądam na bieżąco,o tyle o ile można teraz na bieżąco czekając do połowy stycznia na nastepny odcniekKartoflAnka pisze: no a tak w ogóle to jest ktoś tak na bieżąco jak ja z oglądaniem?
Ja oglądam na bieżąco, bo u nas leci w TV na bieżąco ;D Tyle, że mój Jae nie jest z tego specjalnie zadowolony, bo on jest z tych pragmatycznych.. czyli takie rzeczy jak Supernatural go irytująKartoflAnka pisze:no z K. Perry się poryczałamevelinux pisze:o_O w wersji anime! o lol.. od razu poelcialam ogladac zwiastun![]()
![]()
edit
no to ostatnie i Hot&Cold boskie![]()
no a tak w ogóle to jest ktoś tak na bieżąco jak ja z oglądaniem?