09-11.08
Miejsce to samo co rok temu.
Przewidywane atrakcje:
Piątek:
- kwaterunek i nocne rozmowy.
Sobota:
- rano, godzina 9.00 spływ Pilicą do Inowłodza (około 4h)
- posiłek w miejscowym przybytku - "Gospoda" - obiady domowe.
- zwiedzanie romańskiego kościoła z XI wieku http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%9Bci ... %C5%82odzu
- zwiedzanie odrestaurowanych ruin zamku Kazimierza Wielkiego http://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.p ... ,id,t.html
- powrót do miejsca obozowania podstawionym busem. Wieczorem grill/ognisko.
Nierdziela - wykwaterowanie.
Koszty per persona:
1. Dojazd - we własnym zakresie;
2. Nocleg - dzięki naszej gościnności

3. Posiłki - dwie kolacje (pt, sb) typu kiełbasa z grilla + pieczywo i sałatki/surówki; dwa śniadania (sb, nd) typu płatki na mleko, chleb z czymś do chleba, parówki lub coś podobnego; dodatkowo woda i jakieś napoje gaz./ngaz. w podstawowej ilości i asortymencie - Całość płatna na konto w kwocie 35 PLN
4. Kajaki - na ten moment bezpiecznie będzie przyjąć 40 PLN max. Jak będę miał dokładne info, to na pewno się dowiecie;
5. Obiad w sobotę - każdy wedle uznania z menu - rozmawiałem z Panią z lokalu "Gospoda" i mam już pewne info. Cena pełnego wypasu typu zupa dnia + kotlet szwajcarski, ziemniaki, mix surówek to 24 PLN. Mniej wyszukane posiłki kosztują w okolicach 20 PLN za zestaw zupa + drugie. Kuchnia serwuje również dania bez mięsa. Jedyne co trzeba zrobić, to skontaktować się dzień wcześniej i zamówić konkretną ilość i typy posiłków.
6. Obiad w niedzielę - w zeszłym roku miało być we własnym zakresie, ale zrobiliśmy składkę. Nie wiadomo kto o której będzie zmykał więc ten temat możemy omówić na miejscu z chętnymi.
7. Alkohol i inne używki - we własnym zakresie.
Żeby wszystko wypaliło, muszę mieć info do końca tego tygodnia (30.06.2013) - konieczna rezerwacja kajaków.
Pytania kierujcie jak zwykle tu, albo na PM mój lub Piżmaka.
Aktualna lista chętnych:
Kolejność losowa:
01. Pino

02. Mary

03. Azzel

04. Akemi

05. Ai

06. Akire

07. Konata

08. Snake

09. 1+ od Azz
10. Panda