Hej :)
- Kibou
- Doramowy maniak
- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
- Lusia
- Doramowy maniak
- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
Oooo Lusia widze ze lubisz A.N.JELL z You're Beautiful
Pochwalam - nawet ja taki zielony czlowiek w tematyce dramy juz ta ogladalam
- mozecie mnie juz chwalic 
Ale teraz z bolem przyznaje ze jeszcze kojrze aktorow bardziej z widzenia - nazywac ich jeszcze nie potrafie (poza Kame a i jeszcze kojarze Matsumoto Juna tak z nazwy) ale dajcie mi chwilke kiedys sie wyrobie ;P

Ale teraz z bolem przyznaje ze jeszcze kojrze aktorow bardziej z widzenia - nazywac ich jeszcze nie potrafie (poza Kame a i jeszcze kojarze Matsumoto Juna tak z nazwy) ale dajcie mi chwilke kiedys sie wyrobie ;P
- Lusia
- Doramowy maniak
O to masz spokój nie będą Cię zamęczać YaBem ^^Oooo Lusia widze ze lubisz A.N.JELL z You're Beautiful Smile
No powiedzmy, że lubię A.N.JELL, choć moim jedynym kochaniem z całej tej dramy jest Dżeremi <333 ShinWoo też lubię, taka sierotka z niego, ale niestety JGS nie trawię, tak samo jak głównej bohaterki. Zresztą mam odmienne zdanie niż wszyscy na temat całej dramy

- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
Ale tutaj jak najbardziej ci przyklasne gdyz ten aktor i ta postac w ogole jest super - gdyby w tej dramie zabraklo Dżeremiego to caly urok by prysl - a glowna bohaterka mnie wpienia bo jest troche zbyt ciapowata chociaz momentami wydawala sie fajna - generalnie w jej przypadku mam mieszane uczucia.Lusia pisze:moim jedynym kochaniem z całej tej dramy jest Dżeremi <333
- evelinux
- Doramowy maniak
noo mnie sie niestety nie udalo uniknac prania mózgu i jestem jedną nogą po koreańskiej stronie mocy już.. wiec strzęz się! to się zawsze zaczyna niewinnie.. a potem już tylko coraz bardziej wciaga..
witam serdecznie na naszym forum

witam serdecznie na naszym forum

za YaBa się zawsze chwaliEwCzAkIs pisze:Oooo Lusia widze ze lubisz A.N.JELL z You're BeautifulPochwalam - nawet ja taki zielony czlowiek w tematyce dramy juz ta ogladalam
- mozecie mnie juz chwalic

- Ai_tanu
- Doramowy maniak
- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
- Lusia
- Doramowy maniak
Podzielam. Z początku jest spoko, ale potem to jej zrzędzenie i ciągłe "Matko przełożona co mam zrobić?" robi się nudne i szlag mnie trafia.a glowna bohaterka mnie wpienia bo jest troche zbyt ciapowata chociaz momentami wydawala sie fajna - generalnie w jej przypadku mam mieszane uczucia
Dżeremi to jedyna pozytywna rzecz w tej dramie jak dla mnie xp a jak śpiewa... cudo <3 Słuchałaś może F.T.Island? ^^Ale tutaj jak najbardziej ci przyklasne gdyz ten aktor i ta postac w ogole jest super - gdyby w tej dramie zabraklo Dżeremiego to caly urok by prysl
No to ja od razu spamuje Szynakmistracilabym caly szacunek do siebie gdybym pozwolila sie zastraszyc takze dawajcie co tam macie xd

- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
nie slyszalamLusia pisze: Dżeremi to jedyna pozytywna rzecz w tej dramie jak dla mnie xp a jak śpiewa... cudo <3 Słuchałaś może F.T.Island? ^^

eee??? czuje sie teraz jak glupek widzac te wszystkie tajemnicze literkiNo to ja od razu spamuje SzynakmiZnaczy szukaj pod nazwa DBSK lub TVXQ

- Lusia
- Doramowy maniak
F.T. Island to zespół w którym właśnie śpiewa HongKi, czyli YeBowy Jeremy ^^ Polecam, jeśli go polubiłaś ;]EwCzAkIs pisze: nie slyszalamosmiele sie nawet zapytac "co to?"
E tam xp Jak masz w temacie muzyka topic o nazwie Dong Bang Shin Ki i 200 stron postów to znaczy że to Szynkieee??? czuje sie teraz jak glupek widzac te wszystkie tajemnicze literki

- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
- Lusia
- Doramowy maniak
- Ai_tanu
- Doramowy maniak
to ja najpierw jak zawsze z moją propagandą - Big Bang <3EwCzAkIs pisze:Gotowa jestem przyjac to wyzwanie - stracilabym caly szacunek do siebie gdybym pozwolila sie zastraszyc takze dawajcie co tam macie