Dzień dobry:)
- Yooko
- Co to jest dorama? o_O
Dzień dobry:)
Mam 16 lat i jestem z podkarpacia. Lubię rysować, zwłaszcza mangę i oglądać anime. Jeśli chodzi o dramy - to zainteresowałam się nimi niedawno, szczerze mówiąc jeszcze miesiąc temu nie wiedziałam co to jest:D. Na szczęście poleciła mi je znajoma, przełamałam swoje początkowe opory i uprzedzenia i po prostu uzależniłam się od You're beautiful:), które pochłonęłam wraz z rodzeństwem w zastraszającym tempie:D
Teraz oglądam Boys Before Flowers:) i już rozglądam się za następną - może moglibyście mi coś polecić?;]
Ojć..., się rozpisałam;]
Co do avatara - poszukam mniejszego, obiecuję!;)
Teraz oglądam Boys Before Flowers:) i już rozglądam się za następną - może moglibyście mi coś polecić?;]
Ojć..., się rozpisałam;]
Co do avatara - poszukam mniejszego, obiecuję!;)
- Lusia
- Doramowy maniak
Witam ^^
W końcu mam rówieśniczkę, bo zaczynałam się czuć zbyt młodo
Eh YaB... żeby nie narzekać, powiem tak: Jeremy <333 To najlepsze co mnie w tej dramie spotkało.
Em... ja Ci mogę polecić japońską dramę Hanazakari no Kimitachi. W sumie nie pierwszej świeżości, ale mam na nią ostatnio fazę i muszę obejrzeć ją drugi raz ^^
W końcu mam rówieśniczkę, bo zaczynałam się czuć zbyt młodo

Eh YaB... żeby nie narzekać, powiem tak: Jeremy <333 To najlepsze co mnie w tej dramie spotkało.
Em... ja Ci mogę polecić japońską dramę Hanazakari no Kimitachi. W sumie nie pierwszej świeżości, ale mam na nią ostatnio fazę i muszę obejrzeć ją drugi raz ^^
- evelinux
- Doramowy maniak
Re: Dzień dobry:)
haha, wlasnie zamierzalam go skomentowaćYooko pisze:Co do avatara - poszukam mniejszego, obiecuję!;)

witam serdecznie na forum!! a twoje doswiadczenia dramowe ograniczaja sie na razie rozumiem tlyk odo YaBa, tak?
ja polecam Boys Before Flowers (koreanska) lub Hana Yori Dango (japonska)

- Ai_tanu
- Doramowy maniak
- Azzel
- Grupa Trzymająca Władzę
Witać witać:D
niech ci się tu dobrze będzie z doki-family:D
co do polecenia - z japońskiej półki jeszcze Konkatsu!, Muri na Renai,Ima, Ai ni Yukimasu , Ninkyo Helper, z koreańskiej - That Fool, The man who can't get married,Queen of Housewives, Pastę też mimo rozwleczenia końcowego:p Ale to wszystko z takiej półki romantyczno-obyczajowo-śmiechowej, a jakie by cię dramy interesowały? czy jesteś otwarta na wszystko?;)
niech ci się tu dobrze będzie z doki-family:D
co do polecenia - z japońskiej półki jeszcze Konkatsu!, Muri na Renai,Ima, Ai ni Yukimasu , Ninkyo Helper, z koreańskiej - That Fool, The man who can't get married,Queen of Housewives, Pastę też mimo rozwleczenia końcowego:p Ale to wszystko z takiej półki romantyczno-obyczajowo-śmiechowej, a jakie by cię dramy interesowały? czy jesteś otwarta na wszystko?;)
- KartoflAnka
- Doramowy maniak
- Kibou
- Doramowy maniak
- EwCzAkIs
- Przyklejony do ekranu
- lovegood
- Przyklejony do ekranu
- Yooko
- Co to jest dorama? o_O
Dzięki wielkie, już mniej więcej wiem za co się następnie zabrać:D
jakie dramy mnie ineresują? lubię się pośmiać i wzruszyć, ale ciekawa też jestem i innych gatunków ;]
Co do Nodame Contabile, to właśnie oglądam to anime, nie wiedziałam, że jest też drama:D
jakiej muzyki słucham? odkąd zaczęłam ogądać dramy, to zakochałam się w azjatyckich zespołach:D SuperJunior, C.N.BLue, Arashi, Girls Generation, U-KISS - a właśnie - może tu też moglibyście coś mi polecić?:)
wcześniej słuchałam raczej rocka i nigdy bym nie pomyślała, że będę wzdychać do boysbandów:D
jakie dramy mnie ineresują? lubię się pośmiać i wzruszyć, ale ciekawa też jestem i innych gatunków ;]
Co do Nodame Contabile, to właśnie oglądam to anime, nie wiedziałam, że jest też drama:D
jakiej muzyki słucham? odkąd zaczęłam ogądać dramy, to zakochałam się w azjatyckich zespołach:D SuperJunior, C.N.BLue, Arashi, Girls Generation, U-KISS - a właśnie - może tu też moglibyście coś mi polecić?:)
wcześniej słuchałam raczej rocka i nigdy bym nie pomyślała, że będę wzdychać do boysbandów:D
- Lusia
- Doramowy maniak
- Ai_tanu
- Doramowy maniak
- Speak
- Przyklejony do ekranu
Również witam serdecznie
i dobrej zabawy życzę
) głównie DBSK, Big Bang i SHINee.

Miałam dokładnie to samo, ale przez to forum moje miejsce na dysku się zapełniło przez k-pop. Polecam (zapewne nie tylko jaYooko pisze:wcześniej słuchałam raczej rocka i nigdy bym nie pomyślała, że będę wzdychać do boysbandów:D

- Lusia
- Doramowy maniak
- Sheeruun
- Kiedy bedę spać? @_@
Jas również miałem identycznie. Jeszcze jakiś rok temu zapewne dziwnie bym patrzył na osoby słuchające takiej muzyki.. a tu proszę, jakie dziwyMiałam dokładnie to samo, ale przez to forum moje miejsce na dysku się zapełniło przez k-pop..Yooko pisze:wcześniej słuchałam raczej rocka i nigdy bym nie pomyślała, że będę wzdychać do boysbandów:D

Witam i ja w naszej doki-family!