Annyong! albo jak kto woli Ohayo!
- CHILMA
- Przyklejony do ekranu
- Hiro
- Oglądam regularnie xD
Dlatego sciagam tylko w nocy i to z transferem ustawionym na max 100kbajtow/s zeby mi nie krzyczeli ze nie maja jak przegladac stron : P Na szczescie u mnie w domku w Slupsku jeszcze sie sciaga,heheCHILMA pisze: Mój brat namiętnie grywa w gry internetowe i jeśli coś ściągam to mam wtedy transfer wyłączony najczęściej, bo mój brat za lagi w grze zawsze obwinia clubboxa o.O
wa~~ nie zauwazylem tych dwoch nowych postow....
Jesli od 8 zl to pisze sie wtedy, nie jest to jeszcze tak zle ^_^. A date spotkania jesli juz to trzeba jakos przed swietami ustalic jak juz
- CHILMA
- Przyklejony do ekranu
U mnie problem polega na tym, że mój brat w nocy też grywa 
Z tym sushi to też myślałam, że to jest dużo droższe. No ale zaznaczam też, że nie wiem jak taka porcja wygląda....
Jeśli przed świętami to w sumie nam jeden weekend został, bo przypuszczam, że w tygodniu może być ciężko się jakoś zgrać.... No ale może się mylę ^^

Z tym sushi to też myślałam, że to jest dużo droższe. No ale zaznaczam też, że nie wiem jak taka porcja wygląda....
Jeśli przed świętami to w sumie nam jeden weekend został, bo przypuszczam, że w tygodniu może być ciężko się jakoś zgrać.... No ale może się mylę ^^
- Hiro
- Oglądam regularnie xD
- czerteziki
- Przyklejony do ekranu
Nie che was martwic.... pewnie mowisz o tej knajpie z plywajacymi talerzykami... ona jest kolo mojego wydzialu................ nio i ,.....mhhh. ceny nie przedstawiaja sie najlepiej tak przynajmniej widac jak si epatrzy na menu przed knajpa............ Mhhhh trzeba bedzie kilka imprez Hiro opuscic i bedzie stac Cie na japonska kuchnie:P A nie mi tu po akademikach balowac:p
Nio szczerze mowiac to ja tez na jakas najtansza opcje bym poszla........ najlepiej na lunch.... bo wtedy podaja porcaje lunch i sa duzo tansze....... Tak jest przynajmniej w warszawie. ja nigdy nie jadlam nic japonskiego ... dlatego tak proponowalam........
A pozniej zawsze (blisko jest) mozna pojsc na grzane winko
jest takie fajne miejsce:) i mozna tam pogadac o dramkach i powymieniac ogolnie uwagi:)
Buhahha wpisalam w google kuchnia japonska w lodzi i co mi sie wyswietlilo??????? KFC Padlam buhhahahaa
Nio szczerze mowiac to ja tez na jakas najtansza opcje bym poszla........ najlepiej na lunch.... bo wtedy podaja porcaje lunch i sa duzo tansze....... Tak jest przynajmniej w warszawie. ja nigdy nie jadlam nic japonskiego ... dlatego tak proponowalam........
A pozniej zawsze (blisko jest) mozna pojsc na grzane winko

Buhahha wpisalam w google kuchnia japonska w lodzi i co mi sie wyswietlilo??????? KFC Padlam buhhahahaa
- Hiro
- Oglądam regularnie xD
- czerteziki
- Przyklejony do ekranu
- Hiro
- Oglądam regularnie xD
- justyna2104
- Oglądam regularnie xD
- Hiro
- Oglądam regularnie xD
to moze przelozymy to ? Poprostu spotkamy sie po swietach, jak uwazasz ?miałam zamiar sie kurować do końca tygodnia
bo narazie nalepszy termin (dla mnie ^-^'' ) to chyba w sobote po 17, mysle ze to bedzie dobra godzinka, chociaz dobrze byloby znalezc jakies ciche miejsce i malo zatloczone. Jeszcze poczekamy na potwierdzenie od reszty z terminami
- justyna2104
- Oglądam regularnie xD
może nam być trochę trudno znaleźć w sobotę odludne miejsce a rzeczywiście nam takie potrzebne...hmmm...no chyba, że ktoś ma pomysł gdzie możemy się udać. Ja niestety nie tryskam propozycjami z tego zakresu, bo nie znam takiego miejsca które spełniałoby wszystkie nasze kryteria ^^
no teraz jak o tym piszesz to może i racja...łatwiej sie będzie wszystkim zgrać. Ja raczej mam dość elastyczny czas oprócz sobót i niedziel, bo pracuje ( nie ma jak biedny student
)
no teraz jak o tym piszesz to może i racja...łatwiej sie będzie wszystkim zgrać. Ja raczej mam dość elastyczny czas oprócz sobót i niedziel, bo pracuje ( nie ma jak biedny student

- Hiro
- Oglądam regularnie xD
Wiesz, ja tam bardziej patrze zeby nie wychodzila jak jestes jeszcze chora ^^,heh. Nie oplaca sie wyladac w lozku dla zdobycia paru seriali troche szybciej. Ustalmy wiec normalna date po swietach z ktora kazdy sie zgodzi i kazdemu bedzie pasowala. Chyba ze Ci naprawde zalezy, to napisz do mnie na gg, to jakos sie jeszcze zgadamy
- justyna2104
- Oglądam regularnie xD
- CHILMA
- Przyklejony do ekranu
- czerteziki
- Przyklejony do ekranu
Co to za umawianie si we dwoje????????????? Mhh wykluczyliscie mnie ze spotkanie nie ladnie............... wrrrrrr
Odludne miejsce w sobote....................... mhhhhhhhhh w parku nie zawsz ejets duzo ludzi:p Moze grzane winko p swietach....... cafe... nie pamietam jak sie dalej nazywala al epodaj pyszne winko chyba ze do tego trzeba papu... mnie ma tam zazwyczaj duzo ludzi......