Supernatural / Nie z Tego Świata
- anna-banana
- Doramowy maniak
- evelinux
- Doramowy maniak
Re: Supernatural / Nie z Tego Świata
Bóg mi świadkiem że kocham ten serial (nawet założyłam ten temat) ale.. na litość.. skończcie już ten serial!
- KartoflAnka
- Doramowy maniak
Evel, dobrze, ze jesteś w chinachevelinux pisze:Bóg mi świadkiem że kocham ten serial (nawet założyłam ten temat) ale.. na litość.. skończcie już ten serial!

nowy sezon z pierwszym odcinkiem u mnie na plus. Po pierwsze, jakoś z tego wybrnęli, Castiel

a poza tym smalville miał więcej sezonów i jeszcze płacz był

- Konata
- Grupa Trzymająca Władzę
Jara się ktoś może jeszcze serialem??
Dojrzałam w końcu do śledzenia losów Deana i Sammiego!
Chciałam powiedzieć, że mi się podoba taka nieskomplikowana fabuła i wgl plecki Deana <3
Ale tak serio to oglądamy to na Poważnie??!~No nie wiem, nie wiem, chichram jak mają ubijać niczego nieświadome ludki a te wszelkie evil potwory maja takie dłuuuuuuugie palce i czekam na moment kiedy będzie ich mniej niż 5! Bawię sie naprawdę świetnie, relacje miedzy braćmi to w sumie to co mnie najbardziej bawi - świetne teksty padają <3 <3 Czasami akcje trochę z czapki i totalnie bezsensu, ale spoko, każda okazja by się wykazać jest przeze mnie doceniana! Tatuśka chyba niezbyt lubię ale pewnie z czasem mi się odmieni. Zdecydowanie należę do teamu Deana <są wgl teamy?? w fandomie? >, te mięśnie pleców w pełni rekompensują jego brak wiedzy i czasami bystrości.
Właśnie skończyłam serię 1, czytałam że to najbardziej optymistyczna z serii...Ciężko mi potwierdzić bo taaa końcówka!!!!!!!! Eh, no niby wiedziałam < bo tumblr to zło i spojler> ale jakoś tak, no serduszko pękało! Ah niektóre odcinki naprawdę są creepy
ale nie mogę porzucić, kiedy 11 sezonów czeka!
Chciałam powiedzieć, że to niesprawiedliwe żeby w jednym serialu wszyscy faceci mieli taki cudowne długie rzęsy
.

Chciałam powiedzieć, że mi się podoba taka nieskomplikowana fabuła i wgl plecki Deana <3
Ale tak serio to oglądamy to na Poważnie??!~No nie wiem, nie wiem, chichram jak mają ubijać niczego nieświadome ludki a te wszelkie evil potwory maja takie dłuuuuuuugie palce i czekam na moment kiedy będzie ich mniej niż 5! Bawię sie naprawdę świetnie, relacje miedzy braćmi to w sumie to co mnie najbardziej bawi - świetne teksty padają <3 <3 Czasami akcje trochę z czapki i totalnie bezsensu, ale spoko, każda okazja by się wykazać jest przeze mnie doceniana! Tatuśka chyba niezbyt lubię ale pewnie z czasem mi się odmieni. Zdecydowanie należę do teamu Deana <są wgl teamy?? w fandomie? >, te mięśnie pleców w pełni rekompensują jego brak wiedzy i czasami bystrości.
Właśnie skończyłam serię 1, czytałam że to najbardziej optymistyczna z serii...Ciężko mi potwierdzić bo taaa końcówka!!!!!!!! Eh, no niby wiedziałam < bo tumblr to zło i spojler> ale jakoś tak, no serduszko pękało! Ah niektóre odcinki naprawdę są creepy

Chciałam powiedzieć, że to niesprawiedliwe żeby w jednym serialu wszyscy faceci mieli taki cudowne długie rzęsy

- KartoflAnka
- Doramowy maniak
Ja jestem na bieżąco. Pytaj o co chcesz. Podzielę się opinią. Ja kocham ten serial i niech leci nawet do mojej śmierci, bo bez braci Winchestersów moje życie byłoby pustką a może piekłem.Konata pisze:Jara się ktoś może jeszcze serialem??
Właśnie skończyłam serię 1, czytałam że to najbardziej optymistyczna z serii...Ciężko mi potwierdzić bo taaa końcówka!!!!!!!! Eh, no niby wiedziałam < bo tumblr to zło i spojler> ale jakoś tak, no serduszko pękało! Ah niektóre odcinki naprawdę są creepy![]()
![]()
ale nie mogę porzucić, kiedy 11 sezonów czeka!
Chciałam powiedzieć, że to niesprawiedliwe żeby w jednym serialu wszyscy faceci mieli taki cudowne długie rzęsy![]()
![]()
![]()
.

-
- Wszyscy czekają, aż coś napiszę
Oglądam, nie jestem na bieżąco ale staram się dogonić
Super serial

-
- Wszyscy czekają, aż coś napiszę
Mam trochę zaległości, ale systematycznie je nadrabiam